Andrej Novak

Njihov med je resnično edinstven. Okus in aroma sta neverjetno bogata, kar kaže na predanost kakovosti in ljubezen do čebelarstva. Priporočam vsem ljubiteljem kakovostnega medu!

Katarina Zupan

Sem redna stranka in nenehno sem navdušena nad njihovo ponudbo. Medeni izdelki so izjemno kakovostni, postreženi z nasmehom in vedno sveži. Čudovit lokalni čebelar!

Janez Kovač

Vzeli so si čas, da mi predstavijo čebelarstvo in potek pridelave medu. Njihova strast in znanje sta navdihujoča. Med je odličen, a njihova predanost strankam je prav tako izjemna!

Zala Horvat

Nakup njihovega medu je bila odlična odločitev! Okusen, lokalno pridelan med, ki ga z veseljem vključujem v svojo vsakodnevno prehrano. Priporočam vsem, ki cenijo kakovost.

Matej Bergant

Kot čebelar sam, sem navdušen nad njihovim pristopom in kakovostjo medu. Njihova skrb za čebele in okolje je očitna v vsakem kozarčku medu. Odlična izbira!

Ema Jereb

Njihov med je presegel moja pričakovanja. Odličen okus, svežina in izbira različnih vrst medu naredijo nakup pri njih pravo doživetje. Toplo priporočam vsem ljubiteljem medu!